Njoftim

Hapja graduale e xhamijave më 9 Maj Selam alejkum ve Rahmetullah I nderuar Imam, Kryesi dhe anëtar i qendrës përkatëse, Së bashku me bashkësitë fetare myslimane në Këshillin Koordinues të Myslimanëve (KRM), UIAZD ka hartuar udhëzime, rregulla dhe katalogë për

Lexo më shumë