Urimi i Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare – Gjermani

Gëzuar Fitër Bajramin Esselamu alejkum Të nderuar vëllezër besimtar, Unioni i qendrave Islame Shqiptare në Gjermani i uron të gjithë shqiptarët në Gjermani, në mbarë trojet e tyre etnike, por dhe mbarë myslimanët anembanë botës: “Gëzuar për shumë vjet festën e madhe të Fitër Bajramit!” Myslimanët në mbarë botën, mbyllën agjërimin e muajit të bekuar të Ramazanit, mbyllën muajin e

Lexo më shumë

Dhe vjen fundi i Ramazanit

Dhe vjen fundi i Ramazanit Maratonës së Ramazanit po i vjen fundi. Melekët e Zotit zbritën natën e Kadrit dhe u gëzuan me panoramën që ofronin besimtarët dhe të përmalluarit me Zotin. Xheneti i hapi dyert e tij dhe u zbukurua për banorët e vet. E hapur ishte dhe porta Rejan, për të pritur ata që i rezistuan rrugëtimit të

Lexo më shumë