Numri 7, Enigma që çudit botën!

Dyert e xhehenemit janë 7 Çudirat e botës janë 7 Ëndrrat e mbretit të Egjiptit ishin 7 Tavafi rreth Qabesë është 7 rrotullime Saji mes Safasë dhe Merves është 7 ecje Numri i ajeteve të Fatihasë-Elhamit është 7 Numri i guralecëve të haxhit është 7 Mineralet kryesore janë 7 Shkenca ka arritur në 7 lloje kryesore të yjeve Shkenca ka

Lexo më shumë

Gëzuar Kurban Bajramin

Esselamu alejkum Të nderuar vëllezër besimtar, Unioni i qendrave Islame Shqiptare në Gjermani i uron të gjithë shqiptarët në Gjermani, në mbarë trojet e tyre etnike, por dhe mbarë myslimanët anembanë botës: “Gëzuar për shumë vjet festën e madhe të Kurban Bajramit!” Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “..dhe dijeni se tek Zoti nuk shkon as mishi e as gjaku

Lexo më shumë

Shijo çdo moment si të jetë i fundit

Është e vërtetë se aeroportet kane parë përqafime me të sinqerta sesa sallat e dasmave. Spitalet kanë dëgjuar më shumë lutje sesa muret e kishave dhe xhamive. Rrugët kanë mësuar gjëra më të rëndësishme për jetën sesa shkollat. Qentë janë më besnik sesa njerëzit. 100 të mira harrohen dhe një e keqe të kujtohet për gjithë jetën. Disa e mendojnë

Lexo më shumë

Xhamia Drita organizon Kirmes

Selam alejkum Shpresoj qe te jeni sa më mirë familjarisht! Xhamia DRITA Duisburg organizon me rastin e Fiter Bajramit KIRMES nga datë 1-2.07.2017 nga ora 14:00-20:00. Pos ushqimeve tradicionale shqiptare do të ketë edhe program kulturor. Pjesëmarrja juaj FAMILJARISHT na e shton gëzimin e kësaj feste. Me respekt: Kryesia e xhamise DRITA

Lexo më shumë

Urimi i Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare – Gjermani

Gëzuar Fitër Bajramin Esselamu alejkum Të nderuar vëllezër besimtar, Unioni i qendrave Islame Shqiptare në Gjermani i uron të gjithë shqiptarët në Gjermani, në mbarë trojet e tyre etnike, por dhe mbarë myslimanët anembanë botës: “Gëzuar për shumë vjet festën e madhe të Fitër Bajramit!” Myslimanët në mbarë botën, mbyllën agjërimin e muajit të bekuar të Ramazanit, mbyllën muajin e

Lexo më shumë