Union der Islamisch-Albanischen Zentren in Deutschland e.V.

SOFRA SHQIPTARE

FTESË NË “SOFRA SHQIPTARE ” në „Ditën e Kulturës“ me datë 15.10.2023 dhe „Verkaufsoffener  Sonntag“

Ju ftojm juve dhe familjet e juaja, miqët dhe dashamirët tuaj, fqinjët e juaj shqiptarë dhe të gjithë të tjerët që ju i njihëni në “SOFRËN SHQIPTARE ” në „DITËN E KULTURËS“.
Ju mund ti shijoni specialitetet shqiptare dhe ballkanike:
Pleskavica, Fli, Pite, Perpeq, Pogaqe, Kollpite, Bakllavë, Torte, Ëmbëlsira, Tatli, Limonad,etj.

JENI TË FTUAR TË GJITHË JU ME FAMILJET E JUAJA:

Vendi dhe dita e mbajtjes së “SOFRËS SHIQPTARE”:
DITA: E diele
DATA: 15.10.2023
ORA: 11:00 – 19:00
Adresa:
Am Stadtgarten
73525 Schwäbisch Gmünd
(afër GOLDENE HAUS)

Përzemërsishtë ju mirëpret: Qendra Islame Shqiptare “LËVIZJA” e.V.
Buchstr. 21
73525 Schwäbisch Gmünd

Për Informata më të hollësishme tel.:  0176 48 37  31 88

Scroll to Top