Union der Islamisch-Albanischen Zentren in Deutschland e.V.

Dhe vjen fundi i Ramazanit

Dhe vjen fundi i Ramazanit Maratonës së Ramazanit po i vjen fundi. Melekët e Zotit zbritën natën e Kadrit dhe […]

Foto-Galeri

[slider id=’281′ name=’Dita14′ size=’full’]

[metaslider id=247]

Mesazhi i Ramazani

Ramazani po afron, prapë po na vjen ky muaj i shenjtë. Sa shpejt që kaloi edhe një vit! Më kujtohet

Xhamit

Lista e xhamive që janë antare të unionit

Së shpejti

Së shpejti do të bëhet kjo faqe funksional.  

Scroll to Top