Selam Alejkum vellezer te nderuar, kemi nderin dhe kenaqesine te ju ftojme ne Tribunen me rastin e perkujtimit te lindjes se Muhammedit a.s. te organizuar nga Xhamin Ebu Hanife Troisdorf. Pjesmarrja juaj na nderon.