Union der Islamisch-Albanischen Zentren in Deutschland e.V.

Të përgjithshme

Teravija e fundit u fal…
Syfyri i fundit u henger…
Edhe pak ore na kane mbetur per t’u ndare me misafirin e nderuar… nuk e dime a do te kemi me nderin ta presim prape…
O Ramazan, nuk po te themi lamtumire, por po te themi mirupafshim duke e lutur Allahun e madherishem qe te na e mundesoje te takohemi prape e inshallah te te presim me mire se kete vit… te ta dime vleren tende te madhe…
O Allah, na e prano agjerimin e cdo veper tjeter te mire, dhe na e mundeso te takohemi serish me mikun e dashur te zemrave tona!!!
O Allah, ti je Zot i Ramazanit, por edhe i 11 muajve te tjere pas Ramazanit…
Na e mundeso te te adhurojme ne menyren sa me te mire derisa te ndahemi nha kjo bote!…

[metaslider id=247]

[metaslider id=241]

Ramazani po afron, prapë po na vjen ky muaj i shenjtë. Sa shpejt që kaloi edhe një vit! Më kujtohet shumë mirë Ramazani i vitit të kaluar, sikur të ishte dje. Dhe se sa

Së shpejti do të bëhet kjo faqe funksional.

 

Scroll to Top